Тема на деня" /> Анкета на деня" /> Форум Силистра :: Преглед на тема - Пътувате ли с влак?

forum silistra :: форум силистра

Снимки от Силистра ПравилаПравила Въпроси/ОтговориПомощ ТърсенеТърсене ПотребителиПотребители Потребителски групиГрупи ПрофилПрофил Влезте, за да видите съобщенията сиСъобщения ВходВход Регистрирайте сеРегистрирайте се 

Реклама  Класация БГ Топ Топ 10 
Пътувате ли с влак?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум Силистра -> България, политика -> Анкети
Предишната тема :: Следващата тема  

Пътувате ли с влак?
Да, редовно
0%
 0%  [ 0 ]
Да, но рядко
18%
 18%  [ 2 ]
Не
81%
 81%  [ 9 ]
Общо гласували : 11

Автор Съобщение
Discovery
Администратор

IP: Bulgaria

Местожителство: Силистра
Точки: 0

МнениеПуснато на: Пон Яну 11, 2010 16:00    Заглавие: Пътувате ли с влак? Отговорете с цитат

Във връзка с протестите на служители от БДЖ заради неизплатени заплати и мизерни условия, поствам анкетата /виж по-горе/:
Yavor
Радикален
Радикален

Местожителство: Силистра
Точки: 7637

МнениеПуснато на: Пон Яну 11, 2010 22:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Явно някой има интерес железопътният транспорт да стои на равнището от преди 30 години. Като добавим прекалено раздутият щат, картинката става трагична. Не може да искам да си купя билет София - Силистра, а жената на гишето само дето не ми се скара, че съм проявявал капризи, като съм поискал билетът ми да е за спален вагон. Laughing Рано или късно този транспорт трябва коренно да се преструктурира и модернизира, защото иначе съвсем скоро ще изчезнат и малкото, които го използват. А може би "Етап", "Биомет" и т.н. нямат нищо напротив БДЖ да затъва все повече и повече... Rolling Eyes
1000+

Местожителство: Силистра по душа и по лична карта.
Точки: 8510

МнениеПуснато на: Вто Яну 12, 2010 13:34    Заглавие: Отговорете с цитат

Последно пътувах с влак преди около 7-8 години, така че нямам кой знае какви пресни впечатления, но...тогава си беше жива трагедия.
Мизерия, зимата в купето (като се абстрахирам от снега в коридорите) или ще е адска жега (и то чак след гара Самуил Laughing ) или ужасен студ. За спечифичната миризма, която дълго се усеща по дрехите (дълго, дълго - до следващото /неизбежно/ прене) не искам и да си спомням. За неотопляемите гари и висенето по тях (заради удобни връзки) също.
БДЖ за мен отдавна е аут.
След автомобила, предпочитам пътуването с автобус...макар да нямам спомен кога за последно съм се возил в такова нещо.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум Силистра -> България, политика -> Анкети Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети