| Предишната тема :: Следващата тема |
| Пътувате ли с влак? |
| Да, редовно |
|
0% |
[ 0 ] |
| Да, но рядко |
|
18% |
[ 2 ] |
| Не |
|
81% |
[ 9 ] |
|
| Общо гласували : 11 |
|
| Автор |
Съобщение |
Discovery Администратор

Местожителство: Силистра Точки: 0
|
Пуснато на: Пон Яну 11, 2010 16:00 Заглавие: Пътувате ли с влак? |
|
|
Във връзка с протестите на служители от БДЖ заради неизплатени заплати и мизерни условия, поствам анкетата /виж по-горе/: ___________
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
|
 |
Yavor Радикален

Местожителство: Силистра Точки: 7637
|
Пуснато на: Пон Яну 11, 2010 22:04 Заглавие: |
|
|
Явно някой има интерес железопътният транспорт да стои на равнището от преди 30 години. Като добавим прекалено раздутият щат, картинката става трагична. Не може да искам да си купя билет София - Силистра, а жената на гишето само дето не ми се скара, че съм проявявал капризи, като съм поискал билетът ми да е за спален вагон. Рано или късно този транспорт трябва коренно да се преструктурира и модернизира, защото иначе съвсем скоро ще изчезнат и малкото, които го използват. А може би "Етап", "Биомет" и т.н. нямат нищо напротив БДЖ да затъва все повече и повече...  ___________
 |
|
|
 |
bassab 1000+

Местожителство: Силистра по душа и по лична карта. Точки: 8510
|
Пуснато на: Вто Яну 12, 2010 13:34 Заглавие: |
|
|
Последно пътувах с влак преди около 7-8 години, така че нямам кой знае какви пресни впечатления, но...тогава си беше жива трагедия.
Мизерия, зимата в купето (като се абстрахирам от снега в коридорите) или ще е адска жега (и то чак след гара Самуил ) или ужасен студ. За спечифичната миризма, която дълго се усеща по дрехите (дълго, дълго - до следващото /неизбежно/ прене) не искам и да си спомням. За неотопляемите гари и висенето по тях (заради удобни връзки) също.
БДЖ за мен отдавна е аут.
След автомобила, предпочитам пътуването с автобус...макар да нямам спомен кога за последно съм се возил в такова нещо. ___________ От всички зеленчуци, най-обичам суджуци! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|