| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Lisana Хитрана

Точки: 150
|
Пуснато на: Пон Окт 09, 2006 11:38 Заглавие: |
|
|
Това е въпрос, който засяга личния ми живот...Дай по същество и не се разсейвай!Виж въпроса пак....!  ___________ Така мисля АЗ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Реклама
|
|
 |
vasilev революционер

Местожителство: Silistra
Точки: 0
|
Пуснато на: Пон Окт 09, 2006 11:43 Заглавие: |
|
|
Добре ,но ако беше пробвала щеше да знаеш  ___________ Разни хора,разни идеали!
www.topprognozi.com
SEPERE AUDE! |
|
|
 |
rachel ....

Местожителство: Шумен Точки: 120
|
Пуснато на: Пон Окт 09, 2006 11:49 Заглавие: |
|
|
Всеки има право да си ляга с когото иска!
Дразни ме обаче, когато сексуалната ориентация се демонстрира (била тя хомо или хетеро) и цели някакво облагодетелстване!
Иначе много се кефя, че в тоя форум всички са много толерантни по тая тема! Браво! |
|
|
 |
Tina 10+

Местожителство: Силистра Точки: 1100
|
Пуснато на: Пон Окт 09, 2006 12:13 Заглавие: |
|
|
Винаги съм мислела, че това с "обратността" си е чисто и просто болестно състояние, за някои обаче е и модно, а от там идва и спекулативното. И относно въпроса на Лисана мисля, че причината е в това, че хората с обратна ориентация било мъже или жени, без значение, винаги са били обратни, но не са го осъзнавали и в даден момент това им избива така де се каже и откриват "същността си".
Странно нещо е човека мисля аз! Съгласна с менението на някои от изказалите се по - горе, имам предвивд дразни ме когато се парадира с тази "обратност", някак си това ги прави интересни тези хора така ли?
вижте един Азис до къде стигна само и как това го направи популярен и ОБИЧАН??!!!!!!!! ___________
 |
|
|
 |
batistuta 400+

Местожителство: СИЛИСТРА Точки: 1309
|
Пуснато на: Пон Окт 09, 2006 16:21 Заглавие: |
|
|
ВСЕКИ МОЖЕ ДА БЪДЕ КАКЪВТО СИ ИСКА,СТИГА ДА НЕ ПАРАДИРА С ТОВА ! ___________ ВЪЗРАСТТА НЕ Е ПОРОК ! |
|
|
 |
Fulcrum Националист

Местожителство: Силистра Точки: 1785
|
Пуснато на: Пон Окт 09, 2006 16:44 Заглавие: |
|
|
:tu: Batistuta
нямам нищо против това, че са различни стига да не ми го набиват пред очите. какво искат да кажат с тези гей паради дето ги правят. нека си объркват вчерашната манджа без да ми го казват, сякаш ме пука. Дразни ме цялото това парадиране. че както пък ме дразни и двойка хетеросексуални, дето ще се нае.......в заведението дато си пият кафе. ___________
 |
|
|
 |
Lisana Хитрана

|
Пуснато на: Вто Окт 10, 2006 08:37 Заглавие: |
|
|
Много ми се ще тук да дам пример с един мой познат, на който отвсякъде му личи,че е обратен. Оказа се,че е братовчет на моя близка позната. Имам информация от нея,че докато бил подрастващ т.е. от 3 годинки нататък приблизително майка му започнала ей така на шега да му слага панделки, да го облича с роклички, да го снима така, на шега му давал кукличките на по-голямата му сестра и така нататък. Постепенно това обаче май се превърнало в навик и на майката, а оттук насетне и на малкото момченце. Ами може би всички го познаваме, защото си ни е съгражданин и знаем какви са наклонностите му. Беше ми приятел. Никога не сме говорили за сексуалната му ориентация. никога не съм повдигала този въпрос. Но едно помня - беше страхотна "приятелка". Наслаждаваше се на красивите мъже по списанията, съответно и на мъжете по улиците....от всякъде личеше по кой пол си пада... ___________ Така мисля АЗ! |
|
|
 |
ivohit 100+

Местожителство: далече Точки: 100
|
Пуснато на: Вто Окт 10, 2006 10:44 Заглавие: само минавам |
|
|
историята на лисана е много поучителна на майтап си слагал панделки и на майтап си обличал рокли и някога просто на майтап е лапнал някоя пишка 
МОЛЯВИ НЕ ПРАВЕТЕ ТОВА УДОМАСИ ___________ ЗА КАКВО СА ТИ ПРИЯТЕЛИ АКО НЕМОЖЕШ ДА КАЖЕШ ТОВА КОЕТО СИ ПОИСКАШ
[img:3caf96f303]http://img259.imageshack.us/img259/1383/azmrazya2cl.jpg[/img:3caf96f303] |
|
|
 |
kratun напреднал в умственото изоставане

Местожителство: силистра Точки: 1184
|
Пуснато на: Вто Окт 10, 2006 13:57 Заглавие: |
|
|
Рядко вземам отношение към друг форумец лично, но ми прави впечатление, че Лисана винаги е от страната на "онеправданите", "природно ощетените", "неразбраните" и т.н. Ромската престъпност според теб Лиске не е това, което е. Тя е плод на недобронамерено предоставена информация от страна на медиите. Ромите са онеправдани. Хомосексуалистите са едни много чувствителни и изключително нормални хора, които са били приучвани да се държат странно на млади години. Местната власт в лицето на кметската управа и общинските съветници според теб в 95% от случаите си вършат перфектно работата. Местните велможи, когато решат да "почерпят" за рожденния си ден пак според теб заслужават само и единствено овации. Един път не видях и чух от теб нещо, което да те подразни, срещу което да негодуваш или да си поне малко критична. От повечето ти изказвания струи невероятен оптимизъм и вяра в светлото бъдеще. Поне можеш да завършваш постингите си с христоматийното "Вервайте ми!". ___________ колкото - толкова |
|
|
 |
Lisana Хитрана

|
Пуснато на: Пет Дек 01, 2006 11:20 Заглавие: |
|
|
Ами точна днес, на тази дата си мисля, че трябва да използват презервативи. ___________ Така мисля АЗ! |
|
|
 |
Реклама
|
|
 |
Sami 1000+

Точки: 1627
|
Пуснато на: Нед Фев 24, 2008 01:02 Заглавие: |
|
|
Понеже Валинаа говори за манипулация, то мога да кажа, че всеки може да бъде маанипулиран, даже и тези без пороци. Ако обаче мислиш, че хомосексуалността е порок се лъжеш. ___________ "Името на някого не се петни от никой друг освен от него самия."-trunner
"Какъвто и псевдоним да си лепнеш, по-умен не ставаш."
"До любов се стига с Любов..."-В.Йорданов
"Не град, а цяла вселена..."-В.Йорданов |
|
|
 |
Yavor Радикален

Местожителство: Силистра Точки: 7637
|
Пуснато на: Нед Фев 24, 2008 21:52 Заглавие: |
|
|
Какво мислите за хомосексуалистите?
Не мисля за хомосексуалистите!  ___________
 |
|
|
 |
Sami 1000+

Точки: 1627
|
Пуснато на: Нед Фев 24, 2008 23:32 Заглавие: |
|
|
И добре правиш. ___________ "Името на някого не се петни от никой друг освен от него самия."-trunner
"Какъвто и псевдоним да си лепнеш, по-умен не ставаш."
"До любов се стига с Любов..."-В.Йорданов
"Не град, а цяла вселена..."-В.Йорданов |
|
|
 |
kosttas 400+

Точки: 2103
|
Пуснато на: Чет Юли 10, 2008 01:16 Заглавие: |
|
|
Един поглед:
...Тъжно е да се провокира агресия, а после да се трупат социални дивиденти от нея.
Тъжно, е че безсрамието се величае като културност.
Тъжно е, че свикваме с цинизма на използването на половия нагон за политически цели.
Тъжно е, че покрай ушите ни минава абсурдното твърдение, че ориентацията на половия нагон можела да бъде източник на персонална идентичност. ...
Статията е от Двери.бг !
 |
|
|
 |
Yavor Радикален

Местожителство: Силистра Точки: 7637
|
Пуснато на: Чет Юли 10, 2008 02:07 Заглавие: |
|
|
Тъжно е наистина. Ама явно в гейската държава не е срамно да си педераст. Някои дори и пари направиха от това. Кой прави предавания по телевизия, кой Руски балове. Важното е репресираните и онеправдани меки китки да се интегрират. А че това го гледат деца, които след някоя и друга година могат и те да минат на другият бряг, повлияни от някой Азис или Дим, никой не го мисли за проблем...Тия полу-човекоподобни розови перушини са за разстрел.  ___________
 |
|
|
 |
kosttas 400+

|
Пуснато на: Пон Окт 12, 2009 10:19 Заглавие: |
|
|
Последствията от еднополовите бракове в Масачузетс, САЩ
Всеки, който си мисли, че еднополовите “бракове” са една безобидна ексцентричност, която не би повлияла на останалите от обществото, трябва да погледне какви са последствията от хомосексуалните бракове в Масачузетс. Приемането им от обществото се превърна в едно насилствено налагане върху всички нормални хора. Това, за което ще прочетете в тази статия е само началото.
Как започна всичко ...
 ___________ "Не се радвай за мене, мой неприятелю! Макар и да съм паднал, но ще стана" (срв. Мих. 7:8 ). |
|
|
 |
bassab 1000+

Местожителство: Силистра по душа и по лична карта. Точки: 8510
|
Пуснато на: Пон Окт 12, 2009 21:13 Заглавие: |
|
|
Нямам нищо против хомосексуалните жени, но ако може малко от малко и да са бисексуални...колкото за една тройчица само.
Сладурани. ___________ От всички зеленчуци, най-обичам суджуци! |
|
|
 |
kosttas 400+

|
Пуснато на: Вто Окт 13, 2009 19:40 Заглавие: |
|
|
| bassab написа: | Нямам нищо против хомосексуалните жени, но ако може малко от малко и да са бисексуални...колкото за една тройчица само.
Сладурани. |
bassab-е, а ако са такива :
  ___________ "Не се радвай за мене, мой неприятелю! Макар и да съм паднал, но ще стана" (срв. Мих. 7:8 ). |
|
|
 |
Lucy Lawless

Точки: 60
|
Пуснато на: Пет Яну 22, 2010 22:21 Заглавие: |
|
|
Не съм съгласна, че гей браковете или пък показността на хомосексуалистите може да повлияе на по-младите/малките. За по-възрастните аз всъщност съмм една от "малките", все пак съм на 16 г. ама нито гейовете ми пречат, нито ми влияят. Факт е, че хомосексуалистите са бити, обиждани, тормозени и дори убивани по целия свят заради разпространението на хомофобия и това наистина влияе на обществото и децата, но хомосексуалността е нещо с което или се раждаш или с което парадираш, защото искаш внимание. Когато някой се преструва и го прави заради чуждото внимание или, защото се надява да спечели това е наистина много грозно и много ме дразни, но не всички са такива.
Начина за съжителство е време, търпение и толерантност. Истината е, че вероятно съм бисексуална и вероятно си падам по учителката си по литература, но истината е, че се страхувам да кажа на когото и да било, защото знам, че ще ми се присмеят и ще ми се подиграват непрекъснато. Ако не живеехме в тъпо общество като това, където всички са тесногръди вероятно нямаше да е така. Може би тогава хомосексуалистите нямаше да се налага да се крият или да се преструват на "нормални" за да не бъдат отхвърлени. |
|
|
 |
|